T-Mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt aangeven voor een los internetabonnement, maar u kunt het ook samen met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten ontvangt u 24/7 toegang tot 59 kanalen in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van jouw tv-abonnement via smartphone of tablet. daarnaast kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. daarnaast is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat gaat vaste telefonie kunt u aangeven voor een aantal diverse pakketten.

T-Mobile biedt u de te kiezen om jouw abonnement zelf combineren te koppels en alles zo nauwkeurig mogelijk op jouw wensen af te stemmen. Binnenkort kunt u trouwens bij Breedbandwinkel ernaast 4G voor thuis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor op tijd mobiel internet. Handig in soms wel buitengebieden waar het vaste internet traag is.

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016, onder de noemer T-Mobile Thuis, ernaast vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile thuis biedt twee types internet aan. standaard internet gaat via DSL. Meer dan 90% van de nederlanders kan bij ons gebruik van maken op het huisadres. ernaast biedt T-Mobile abonnementen aan via glasvezel internet. Op dit moment heeft meer dan 30% van de nederlandse huishoudens toegang tot het glasvezelnetwerk.

 

T-Mobile alles in 1

Internetten: allicht kun je zoals bij elke telecomaanbieder genieten van internet, interactieve televisie en goedkoop vast bellen. Je hebt de mogelijkheid uit snel internet waarbij de algemene DSL is. Je kunt echter ook voor supersnel glasvezel-internet kiezen.

interactieve TV: Bij de interactieve televisie bepaal je vanzelfsprekend zelf welk programma je wilt starten, of je wilt pauzeren of een programma terugkijken wilt. Het is compleet aan jou.

Vast bellen: Wat het vaste bellen aan betreft zit je tevens goed bij T-mobile alles in 1. Het afrekenen geschiedt per seconde en je bent bent te allen tijde en overal bereikbaar voor een hele scherpe prijs.

T-Mobile internet en tv

Naast de internet only pakketten biedt T-Mobile bellen en internet abonnementen aan. Zodra je het standaard T-Mobile thuis pakket afgesloten hebt kun je bij ons televisie aan toevoegen. Op deze manier kun je zelf kiezen wat je wel en niet wilt en hoef je niet te betalen voor dingen die je niet gebruikt. Zo kun je selecteren op hoeveel televisies je interactieve tv wilt kijken en welke zenderpakketten je eraan wilt toevoegen. Je kunt maximaal 4 TV-boxen aanvragen. Per TV-box betaal je vijf euro per maand extra. Verder heb je optie uit een ruim aanbod aan zenderpakketten. allerhande sport, film en internationale zenderpakketten zijn er beschikbaar. Voor elk zenderpakket geldt een andere maandpremie per maand. op het moment dat je tv wilt opnemen in de cloud moet je dit daarnaast tijdens de bestelling aanvragen. internet en bellen van T-Mobile kun je dus zo erg duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Met een internet en bellen contract van T-Mobile heb je een super abonnement te pakken. Je ontvangt ook snel en betrouwbaar internet en entertainment bij jou thuis. een zonder extra kosten Wifi-modem en Wifi-service zijn inbegrepen. Is het bereik na de installatie onvoldoende? Dan komt er een installatiegarantie langs om er voor te zorgen dat jij op bijna iedere plek in huurwoning super vroeg internet van T-Mobile ontvangt.

Een TV contract van T-Mobile houdt in dat je meer dan 40 zender in HD ontvangt. ook kijk je gratis naar Fox Sports een Eredivisie. Wil je jouw favoriete programma op een ander moment of andere plek terug kijken? Dat kan, met de TV Anywhere app van T-Mobile. met andere woorden met internet en TV abonnement van T-Mobile ga je voor voordelig en kwaliteit.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.