T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste providers van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu daarnaast internet, tv en bellen. U kunt profiteren van een aantal voordelen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan daarnaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u kiezen voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is nagenoeg overal in nederland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u hierom dag en nacht sowieso onze postcodecheck, dan ziet u op tijd welke functies er op die van jou locatie zijn. VDSL is efficiënter dan glasvezelinternet, maar ook minder stabieler en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit sowieso ligt aan de downloadsnelheid.

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016, onder de noemer T-Mobile Thuis, daarnaast vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile in huis biedt twee types internet aan. gangbaar internet gaat via DSL. Meer dan 90% van de nederlanders kan hier gebruik van maken op het huisadres. ook biedt T-Mobile abonnementen aan via glasvezel internet. Op dit moment heeft meer dan 30% van de nederlanders toegang tot het glasvezelnetwerk.

 

T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat nu verder als T-mobile thuis. Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf, betaalbaar en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket helemaal zelf samenstellen en een extra gewin bij het aan gaan van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de goede Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere providers hebben omtrent draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere telecomproviders?

Thuis glasvezel

Voor een razendsnelle internetverbinding kies je voor T-Mobile glasvezel. Met glasvezel internet wordt een maximum snelheid behaald van 1000 M/bits. De down- en upload bij glasvezel is gelijk. T-Mobile thuis glasvezel is ideaal op het moment dat je vanuit huis werkt, films in 4K resolutie wilt streamen en vaker dan 1 keer grote bestanden moet uploaden naar de cloud. Het is absoluut de moeite waard om voor T-Mobile thuis te aangeven naarmate dit beschikbaar is op je postcode. De snelheid is redelijk hoger en de te hoog maandelijkse aankoopbedrag zijn minimaal. Het razendsnelle premium internet abonnement is een must-have voor een groot huishouden waar je met 2 keer of vaker mensen tegelijk online bent, bijvoorbeeld met het streamen van 4K films en online gamen. Doe de postcode check om te bekijken of premium glasvezel beschikbaar is op uw adres.

Consumenten kunnen kiezen uit maar liefst 3 allerhande internetabonnementen. Het verschil zit in de snelheid van het internet. Het best passende contract zorgt voor een snelheid van ten hoogste vijftig Mbps. Het tweede contract voor 100 Mbps. Voor iedereen die het hoogste uit hun glasvezelverbinding willen halen is het snelste contract een optie. Met dit keuze kunnen snelheden tot 500 Mbps behaald worden.

T-Mobile biedt glasvezel in 3 allerlei abonnementsvormen. Zodat er voor mensen een goede snelheid is en je niet te veel betaald.

Glasvezel van T-Mobile staat op een eigen netwerk en is sneller en stabieler dan het gewoon internet. Je kunt daarmee met meer dan een maal devices interactief TV kijken. ook is het up- en downloaden van grote bestanden geen accident meer. Skypen, gamen, muziek streamen.. en dat allemaal razendsnel en met een top kwaliteit.

Wanneer je afsluit voor Glasvezel van T-Mobile, hoef je dit niet zelf te installeren. Dit komt een installatiegarantie voor je doen. En heb je internet, vast bellen en tv van T-Mobile Thuis? Dan doen zij dit ook nogmaals volledig gratis. Er wordt aanstonds een controle gedaan op het bereik van de WiFi. En naarmate deze niet optimaal blijkt te zijn, krijg je een WiFi-versterker.

 

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.