Online.nl

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Wilt u onderweg of op een andere plek dan in huis Online TV kijken? Dat kan, met de Online.nl TV app kunt u overal thuis, onderweg en op vakantie naar TV kijken. U heeft deze app tot jouw beschikking in nederland en heel europa als u een internetverbinding heeft. slim toch? Zo mist u nooit meer een programma of serie.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig contract voor televisie, telefonie en internet. Uiteraard heb je tevens hier de optie uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf checken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is gemakkelijk. Kies alledaags dat wat het voordeligste aansluit bij jou portemonnee en je wensen.

Voor consumenten die internet alleen maar gebruiken voor mailen en surfen is 50 Mbit per seconde meer dan voldoende. Bij online kunt u zeker zijn van een stabiel netwerk met een handige ADSL verbinding. U beschikt over een snelheid van 200 Mbit per seconde om te streamen en 50 Mbit per seconde om te uploaden. Hiermee kunt u goed internetten, niet al te grote video’s bekijken maar ook een spelletje spelen.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is zonder twijfel al een provider met een scherpe kostprijs per maand, maar u kunt vaker dan 1 keer profiteren van een internet, bellen en tv aanbieding bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een te hoog korting ontvangt op jouw abonnementskosten. Daarmee kunt u sommige tientallen euro’s besparen. soms ontvangt u er nog meer bij cadeau zoals een zonder extra kosten zenderpakket. Op het juiste moment aanmelden kan dus absoluut de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u dag en nacht de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is nu gelijk meegenomen. daarnaast op deze website van Online.nl vindt u altijd de meest recente abonnement van dit moment.

Heeft u thuis internet en tv aangegaan als twee losse abonnementen? En bij 2 diverse bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan standaard en voordeliger. Als u aan gaat om de 2 abonnementen te samenvoegen in een internet + tv pakket, dan bent u een voordeligere keus uit. ook heeft u maar één helpdesk en ontvangt u slechts één factuur. Dus ernaast jouw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en tv kan hiervoor een prima kans zijn. Dit twee in een contract biedt digitale televisie en zeer op tijd internet bestellen aan.

Wilt u bedenken of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat eenvoudig even controleren op hier van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle contracten die er op uw locatie een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere contracten uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl bellen en internet bij u beschikbaar? U kunt uw nieuwe 2 in een abonnement in enkele algemene stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit allerlei extra’s. Met een eenvoudig vinkje geeft u jouw keuzes door voor onder meer te hoog tv-pakketten, digitale televisie en extra zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de goedkope bellen en internet pakketten van dit moment
  • eenvoudig de keus uit 3 zeer complete pakketten
  • ook glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.