KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan ontvangt u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL een mogelijkheid te maken verdient u altijd het maximaal haalbare qua snelheid voor een vaste prijs per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan ontvangt u dat daarnaast automatisch, zonder dat u daar dubbel voor hoeft te betalen. U ontvangt vanzelfsprekend wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig contract voor televisie, telefonie en internet. Vanzelfsprekend heb je tevens hier de keuze uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf inspecteren waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is eenvoudig. Kies gewoon dat wat het slimste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl heeft een internet TV pakket met ADSL en 2 keer of vaker pakketten met glasvezel. Uiteraard met allerhande snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul jouw postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Overweegt u om te aangeven voor het dual play, 2 in een of internet, bellen en tv pakket van Online.nl. Dan is het van belang om even naar de inhoud van het pakket te kijken. aan gaat u voor Online.nl, dan weet u een ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u dag en nacht goed qua kwaliteit. Dat houdt in in ieder geval KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor jouw portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan ontvangt u altijd het maximaal haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op uw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel gemakkelijker qua Online.nl internet. ernaast als er in een later stadium een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan ontvangt u gewoon de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u thuis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u aangeven uit uiteenlopende pakketten met allerlei prijzen per maand. Het kan in die situatie qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Online.nl glasvezel internet TV

Naast Online.nl ADSL internet is er ook Online.nl glasvezel internet en TV. Er zijn vaker dan gemiddeld pakketten waarbij de downloadsnelheid hoger oploopt dan bij ADSL. Met glasvezel is de verbinding stabieler en gaat het uploaden net zo vroeg als het downloaden. Als u kiest voor Online.nl glasvezel dan zijn de maandelijkse aankoopbedrag per maand hoger dan bij ADSL, maar u ontvangt er ook aardig sneller internet voor. Nooit meer traag internet? Kies dan voor glasvezel als het bij u beschikbaar is.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een thuis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook thuis voor een scherp tarief bellen met jouw vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie nu gelijk wat er allemaal mogelijk is op die van jou eigen adres of die van jou nieuwe adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u wel gaan kiezen voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een overweging maken met nieuwe aanbieders? Dat kan. U kunt ze vergelijken met onder andere Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u gewoon het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.