Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer vroeg internet aan, diverse hd-zenders en de een mogelijkheid te maken van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één abonnement – ernaast wel een triple play, drie in 1, all-in one genoemd – dan is het wel belangrijk om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom pakket voor bij u thuis. U weet een ding natuurlijk zeker als u afsluit voor financiële middelen: perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget energie product. Daarmee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als consument van kunt profiteren. En dat willen ze daarnaast doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Bij Budget Thuis Alles in 1 ontvangt u een volledig pakket. Het maakt niet uit of u nu 50 Mb/s als snelheid haalt met een DSL pakket of 100 Mb/s, u vergoedt namelijk hetzelfde per maand. De prettige snelheid van het streamen zorgt ervoor dat u zelden last heeft van traag internet. Maar u kunt daarnaast aangeven voor een uitgebreider en sneller pakket. Is er glasvezel leverbaar bij u thuis? Dan kan de internetsnelheid hoger oplopen en zijn er Budget Thuis glasvezel pakketten beschikbaar.

Budget TV pakket

Heeft u meerdere malen TV’s en wilt u niet overal lange kabels naartoe moeten trekken? Dan kunt u gebruik maken van een draadloze verbindingsset (Devolo). Zo kunt u overal in huis ordinair genieten van digitale televisie.

Dacht u dat we er dan al waren? Mooi niet. Er is extra bij Budget Thuis alles in 1. Zo kunt u genieten van Programma Gemist. U kunt dan jouw favoriete programma’s gangbaar terugkijken. U kijkt allerhande programma’s twee tot 7 dagen terug. En is er een programma dat u echt niet wilt missen en daarnaast niet vroeg terug kunt kijken? Dan kunt u met het Opnemen pakket tot maar liefst 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren. U kijkt ze dan weer terug op een moment dat het u wel goed uit komt. U kunt tot maar liefst 8 programma’s tegelijkertijd opnemen. En heeft u net aan het begin Gemist van een programma? Niks aan de hand, want u kunt met Begin Gemist eenvoudig halverwege een programma binnenvallen en hem dan tenslotte vanaf het begin terugkijken. De programma’s die hiervoor in aanmerking komen hebben een speciaal icoon. handig handig. En wilt u tussendoor even naar de toilet of even wat drinken pakken? Met Live TV pauzeren hoeft u geen seconde te missen.

Bent u onderweg? Dan kunt met de Budget Thuis app overal tv kijken: op jouw smartphone, tablet en laptop. U kunt de app downloaden en overal gebruiken.

Budget Thuis bellen

De alles in één pakketten Budget Thuis geven u ernaast de een keuzemogelijkheid te maken om gebruik te maken van Buget telefonie. U kunt dan via een vaste telefoonlijn bellen. U vergoedt hiervoor een bedrag per minuut. Belt u nog wat vaker? Dan kunt u hiervoor een vast contract nemen om zo onbeperkt te kunnen bellen. Waar afsluit u voor?

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.