Internet en TV

Heeft u het betere internet en TV pakket gevonden en heeft u de bestelling afgerond? Dan verwerkt onze klantenservice uw TV en internet aanvraag meteen bij de betreffende aanbieder. Na het afronden van de bestelling heeft u veertien dagen bedenktijd. Binnen deze twee weken kunt u uw internet en TV aanvraag dus gratis via ons annuleren. Het is ook een mogelijkheid om bij meerdere internet en TV aanbieders gebruik te maken van de zogenaamde versnelde levering. Met deze gratis extra service is het een mogelijkheid om de bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet abonnement sneller dan normaal geleverd.

Internet en TV vergelijken

Een voordeel van internet en TV in 1 pakket is dat je een stuk goedkoper uit bent door beide diensten te combineren. Daarbij biedt een internetpakket inclusief televisie de mogelijkheid om digitale TV af te nemen. Tot enkele jaren geleden keken we massaal analoge TV via de kabel. Op het moment bezitten telkens meer consumenten een digitale ontvanger.

Internet en TV Pakket

Wanneer je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in een pakket ben je vrijwel altijd stukken voordeliger uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast eenvoudig en stabiel internet kun je bovendien in een combinatie genieten van digitale televisie. Beide diensten kun je bij de meeste verzekeringsmaatschappijen in 1 abonnement vinden. De internetpakketten die worden gedekt in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste mensen willen efficiënt en goedkoop internetten. Het is daarom interessant hier goed na te kijken voordat je een internet en TV pakket gaat aan gaan. 

Televisie kijken, op het internet surfen, we doen het allemaal en met het hele gezin tegelijk. Vandaag de dag hoeft het alleen niet zo veel meer te kosten als vroeger. Waar je eerst allemaal losse abonnementen had, kun je nu voor een pakket gaan. Bij diverse grote providers zijn namelijk pakketten verkrijgbaar, waarbij je korting krijgt door al je abonnementen samen te bundelen. Zo bespaar je al gauw veel geld op je rekeningen en hoef je bij aanpassingen of opmerkingen je niet tot meer dan 1 aanbieder te richten. Daarnaast kom je al gauw leuke extra’s tegen waarmee je nog meer plezier hebt van je multimedia. Hier lees je meerdere handige tips. 

Internet en TV vergelijken

Bij het uitzoeken van internet en TV, is het allereerst cruciaal om vanuit je eigen wensen te handelen. Enkele consumenten hebben namelijk liever supereenvoudig internet, terwijl andere personen meer naar hd-tv verlangen. Let hier dus op en vergelijk de verzekeringsmaatschappijen goed. Internetsnelheden variëren al gauw van 20 Mb per seconde tot 1000 Mb per seconde qua streamen. Een aantal providers biedt ook meer zenders aan dan anderen. Je wilt vanzelfsprekend het meeste uit je abonnementen krijgen, dus weet wat je in huis haalt. 

Als je een internetpakket met TV in huis haalt kun je trouwens ook rekenen op allerlei extra’s. Met Horizon TV van Ziggo heb je meer dan 60 digitale TV-zenders in high definition. Een ander voorbeeld: bij Tele2 heb je bijvoorbeeld de Videotheek, waarmee je on demand de slimste films en series huurt.

Scroll naar boven