Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Met het formulier zie je in een oogopslag welke provider het goedkooste abonnement voor je heeft. Besparen hoeft dus niet lastig te zijn!

Internetabonnementen vergelijken

Internet vergelijken is niet moeilijk, maar gaat zeer eenvoudig en snel. Vergelijken van internetpakketten is belangrijk, omdat je flink kunt uitsparen op de vaste lasten. En wie wil dit nou niet? Je kunt al eenvoudig 200 euro uitsparen op jaarbasis en dat is allicht mooi meegenomen. Als je vergelijkt via deze site hoef je zelf niet alle websites van providers af te gaan. En dat scheelt heel veel tijd en werk! Zelf internetaanbiedingen vergelijken vergt veel tijd en energie omdat er veel verschil is tussen voorwaarden en kosten. Deze site is een onafhankelijke vergelijker. Dat wil zeggen dat bijna alle aanbieders meegenomen worden in de vergelijker. Het hangt vanzelfsprekend wel af van je postcode of het pakket dat op jouw adres beschikbaar is.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere provider van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomaanbieder voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Daarom zetten we alle aanbieders op een rijtje die voldoen aan jouw wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de internetaanbieders die voor jou het goedkoopst zijn.

Welke criteria zijn voor jou van betekenis als je een internetabonnement afsluit? Kies je voor de goedkoopste keuze of vind je de internetsnelheid belangrijker? Gaat je voorkeur uit naar een bepaald type aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel)? Via onze vergelijker krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare internetabonnementen op jouw adres. Speciaal voor jou gesorteerd op aantrekkelijke prijzen en de verstandige snelheid, met uitgebreide specificaties. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en begeleiden wij je bij het maken van de juiste keuzemogelijkheid.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetproviders vergelijken

In ons land heb je ruim voldoende keuze uit allerhande internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je verschillende keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot aanbod is het tegelijkertijd niet meer zo goedkoop en makkelijk om een goede beslissing te maken als je een nieuw internetcontract kiest. Los van het gegeven dat er veelal abonnementen en gelegenheden zijn, zijn diverse internet vergelijkers die je online vindt daarnaast erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet objectief en je wordt daarom onbewust al een zekere richting ingeduwd of er ontbreken essentiële mutaties over providers waarvan ze liever niet nodig hebben dat je daar een internetcontract afsluit. Onze website is gelukkig 100% objectief en heeft als doel jou een goed en duidelijk detailoverzicht te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het best passende op uw behoeften aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

 • Providers: een hele goede of slechte ervaring met een provider? bij een eventuele voorkeur voor één of Deze website is 100% onafhankelijk. Standaard sorteren wij de internet pakketten op de laagste jaarprijs. Het meest goedkope internet contract staat dus immer bovenaan. U weet dus exact waar u aan toe bent. Internetproviders hebben geen invloed op onze sortering. U kunt dus altijd eerlijk internet vergelijken.

  De wensen bij een internet abonnement kunnen erg divers zijn. Met de handige internet vergelijker van deze website kunt u de internet pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. Op die manier vindt u zeker het internet contract dat aan uw wensen voldoet.

  U kunt bijvoorbeeld filteren of sorteren op de volgende zaken:

  • Het soort internet abonnement; wilt u liever glasvezel internet vergelijken of juist kabel internet vergelijken?
  • De snelheid van het internet pakket; er zijn internet abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 750 Mb
  • Beoordelingen; wat vinden bestaande klanten van de telecomaanbieder en de klasse van het internet?
  • Helaas leveren niet alle aanbieders op alle adressen in dit land. Met behulp van onze handige postcodecheck kunt u precies zien welke providers een internet contract leveren op uw adres.

  Waarom vergelijken?

  De meeste consumenten betalen liever niet teveel aan internet en telefonie. Dat hoeft tevens niet want door regelmatig over te stappen kun je onkosten uitsparen.

  Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle providers bezoeken en lijstjes bijhouden. Daarnaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • abonnementskosten
  • snelheid van het internet
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

  Het feit dat providers op diverse manieren korting geven, maakt het vergelijken niet eenvoudig. Sommige kortingen gelden alleen de eerste maanden of het 1ste twaalf maanden. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle internetaanbieders afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke telecomprovider betaalt. Omdat er zoveel optie is, zie je soms door de bomen het bos niet meer.

  Door de deze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in enkele seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je begeleiden in je optie voor een goedkoop én passend internetabonnement.

  Goedkoop internet

  Met glasvezel is het mogelijk om alleen internet aan te vragen. Je hebt hiermee ruime keus uit glasvezel aanbieders en internetsnelheden. Om razendsnel puur internet glasvezel te kunnen verwerven moet uw postcode wel aangesloten zijn op het landelijke glasvezelnetwerk. Weet je niet zeker of je al aangesloten bent? Dit kun je algemeen in meerdere stappen checken met de internet postcodecheck door je postcode in te vullen.

  Ben je één van de gelukkigen op wiens locatie glasvezel mogelijk is. Dan heb je wel een glasvezelaansluiting in je koopwoning nodig voordat je puur internet glasvezel kunt aanvragen. Is dat in orde? Dan stap je algemeen over naar alleen internet glasvezel.

Wanneer je kiest voor een Alles in 1 abonnement van T-Mobile Thuis heb je de mogelijkheid om uw eigen abonnement helemaal af te stemmen op uw wensen.

Goedkoop en stabieler Glasvezel en DSL Internet over het netwerk van KPN. Dat vind je bij Budget. Doe een postcodecheck -> Kies en Bespaar.

Wij streven altijd naar de best passende prijzen voor jou! Bij ons vergelijkt Caiway TV, Internet & Bellen. Bekijk hier voor alle actuele aanbiedingen en doe een postcodecheck!

Wij streven 24/7 naar de best passende prijzen voor jou! hier vergelijkt KPN TV, Internet & Bellen. Bekijk deze website voor alle huidige aanbiedingen en doe een postcodecheck!

Alles over het installeren en gebruiken van Ziggo internet. ordinaire mutaties en info over storingen. Lees hier meer.

Supersnel online met glasvezel internet van T-Mobile, KPN of een nieuwe provider? Met down- & uploadsnelheden van vijftig tot 1000 Mb/s is er ook een contract voor jou.

100% Onafhankelijk. Vergelijk en bespaar op je internetabonnement. Bekijk de tarieven en specificaties van Freedom Glasvezel Internet 100Mb. Niet zeker van deze internet aanbieder?

Supersnel internet met het Flexpakket. Met het Flexpakket van DELTA krijg je algemeen al een snelheid van 100 of 150 Mbps, afhankelijk van je adres

Naast Live TV kun je ook gebruik maken van onze handige digitale diensten. Zo krijg je met een gewoon TV-pakket kosteloos toegang tot de Youfone TV App.

Met live, replay en gids biedt NLZIET je een complete tv-kijkervaring en heb je geen traditioneel tv-abonnement meer nodig.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Op Onze website vindt u internet abonnementen van alle grote providers om te vergelijken. Zo bieden wij internet pakketten aan van de providers Caiway, KPN, NLE, Online, T-Mobile, Telfort, Freedom Internet en Ziggo. combineren bieden deze internet providers 236 abonnementen aan over ADSL, VDSL, kabel en glasvezel.

Indien u na het bekijken en vergelijken van de internet pakketten een mogelijkheid heeft bedacht en de bestelling van internet abonnement heeft afgerond, verwerkt onze klantenservice uw internet aanvraag direct bij de betreffende internet aanbieder. Na het afronden van het internet abonnement heeft u een wettelijke bedenktijd van veertien dagen waarin u zonder kosten de aanvraag voor het internet contract kunt annuleren. Bij enkele internetaanbieders is het mogelijk om deze bedenktijd te schrappen met versnelde levering. hierdoor wordt internet contract sneller dan gebruikelijk geleverd. U kunt deze een keuze te maken bedenken in de handige opties bovenaan het internet vergelijk overzicht.