Vergelijk nu alle Glasvezel-pakketten op jouw adres:

Welke internetaanbieders zijn er beschikbaar op uw adres en welke intersnelheid kun jij ontvangen? Ontdek het online via de postcodecheck.

Goedkoop glasvezel internet vergelijken

Wat het meest geschikte internet contract is hangt af van veel factoren. Zo zijn uw behoeften erg beslissend om te zeggen welk internet abonnement het beste bij u past. Om u een slimmer beeld te geven welk internet keuze het meest geschikte is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet contract te beoordelen. Zo kunt u bij ons zien welke aanbieder het best passende internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.

Wat is glasvezel internet?

Tevens het kabel- en ADSL/VDSL-netwerk bestaat voor het grootste gedeelte uit glasvezel, maar hierbij wordt vanaf de wijkcentrale of straatkast met andere kabels gewerkt (ADSL via de koperen telefoonkabel en kabel via de COAX-televisiekabel).

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Glasvezel Internet, TV en Bellen-aanbieders vergelijken

Wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je kan rekenen op de meest optimale internet snelheid en stabiliteit? Wil je graag immer kunnen internetten zonder zorgen, zelfs bij de piekuren? Kies dan voor de beste glasvezel aanbieding. Je kunt kiezen voor puur glasvezel of een uitgebreider glasvezel alles in een abonnement. Je ontvangt dan razendsnel internet, televisie en telefonie in één pakket. Abonnementen met glasvezel internet vergelijken is zeker de moeite waard. Een alles-in-1 glasvezel keuze is vaak een voordeligere keus dan op het moment dat je de 3 diensten los afsluit. Vul om die reden je postcode en huisnummer in en bekijk gelijk welke abonnementen er op jouw locatie beschikbaar zijn!

Houd bij het zelf samen in gedachte dat je altijd nog de mogelijkheid hebt om uw Alles in 1 abonnement iedere maand gratis aan te passen. Bij T-Mobile Thuis zit je dus niet linea recta vast aan je eerste keuze.

Vind op deze website alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van BUDGET. Overstappen van provider is echt een makkie.

Wil je supersnel glasvezel internet, TV, mobiel en vast bellen? Met Caiway haal je het in huis. Bekijk nu gelijk de functies op jouw postcode.

Bij KPN profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Internetabonnement afsluiten? Kies voor snel internet van Ziggo. Vergelijk abonnementen op snelheid ✓ Tot een 1000 Gbit/s internetten.

Internet tot wel 1000 Mb/s? Meer dan 70 TV zenders? Films huren op je eigen TV? Of bellen tegen een scherp tarief? Kies voor internet, bellen & tv van een van onze partners.

Internet, Televisie en Bellen. Best geteste abonnement door de Consumentenbond. Kijk waar en wanneer u wilt. Zo hoeft u nooit meer de favoriete TV-programma’s te missen.

Met het DELTA Flexpakket bepaal je zelf wat je aanzet. Wil je later toch ook wat anders? Je kan jouw Flexpakket maandelijks simpel aanpassen.

De hoogste snelheid van gewoon DSL internet ligt in de meeste gevallen rond de 100 Mbit/s, terwijl Glasvezel internet kan oplopen tot wel 1000 Mbit/s.

Met NLZIET kijk je tv waar en op het moment dat het jou uitkomt. Kijk series, films en documentaires op het moment dat jij wilt.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Glasvezelabonnementen

Goedkoop internet vergelijken kan gecombineerd met een pakket, zoals een abonnement met televisie en / of bellen, maar het is altijd ook erg slim mogelijk om internet te bekijken en vergelijken als enkel product. Verreweg de meeste internetaanbieders bieden je de zowel de een optie te maken tot het aankopen van een pakket als de te kiezen om een alleen product af te nemen, zoals alleen internet. vanzelfsprekend kun je daarnaast op onze website goed terecht om de contracten van goedkoop internet te bekijken en vergelijken met elkaar om zeker te weten dat je echt voor beste een optie te maken kiest. over het algemeen regelmatig valt er intussen nog wel een fijn bedrag te besparen.